Jennifer Schmidt

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Met het gebruik van gesprekstechnieken begeleid ik je bij het opdoen van nieuwe inzichten in wat er goed gaat op je werk en hoe je dat nog verder kunt verbeteren. Ook het concretiseren van de beroepskeuze of verdere loopbaankeuze. Loopbaan coaching biedt je handvatten hoe op zakelijk vlak je doel te bereiken in bv. het vinden van een passende baan.

Loopbaancoaching

1-On-1 Coaching

Ik ben gespecialiseerd in loopbaancoaching gericht op heroriƫntatie van werk, functie of studie. Weet je niet zeker of jij op de juiste plek zit binnen de organisatie, ben je op zoek naar meer uitdaging of zoek je een nieuwe baan maar weet je niet waar te beginnen? Start dan vandaag nog een coachingstraject voor loopbaancoaching!

Loopbaancoaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces dat wordt ingezet om de voor jou wenselijke en duurzame veranderingen in je loopbaan te bevorderen. Dit door gerichte gesprekken en oefeningen volgens bewezen coachtechnieken.

Je verwerft persoonlijke inzichten die vaak een grote omslag in jouw leven in gang zetten. Tijdens dit traject kan je ook ondernemerschap overwegen, testen inzetten of je meer richten op zingeving. Loopbaancoaching is altijd gericht op de toekomst.

Meer weten over de mogelijkheden van Loopbaancoaching? Neem dan vandaag nog contact met mij op en we gaan samen aan de slag!

I'll show you how

O

Over mij

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Lees hier meer over mij en mijn werkwijze.

T

Testimonials

Wat mijn cliƫnten over mij zeggen? Je leest het hier.

C

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met me op.