Jennifer Schmidt

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf

Bij relatiecoaching maak ik gebruik van Emotionally Focused Therapy (EFT). EFT richt zich op het verbeteren van de verbondenheid tussen partners. Jullie krijgen inzicht in belemmerende patronen in de relatie en leren hoe je deze kunt doorbreken. Door gevoelens op de juiste manier met elkaar te delen, ontstaat er begrip en een diepere emotionele binding.

Relatiecoaching

1-On-1 Coaching

Relatie-coaching is er voor iedereen die helderheid wil creëren binnen de relatie. Soms gebeuren er bepaalde dingen in je leven, waardoor je het even niet meer ziet zitten. Dat overkomt iedereen wel eens. Op een gegeven moment helpt een nachtje hierover slapen ook niet meer. In dat geval is het soms prettig om er met iemand over te praten die een neutrale kijk op de situatie heeft en bepaalde inzichten kan geven. Deze stimulans ondersteunt het proces om de relatie weer op de rails te zetten.

Wil jij onderzoeken hoe de huidige problemen jullie leven beïnvloedt en op welke manier er gewerkt kan gaan worden aan de onderlinge communicatie? Wij helpen jou deze relatieproblemen te onderzoeken. Ook wordt een ieder gestimuleerd vooral naar zijn of haar eigen aandeel in de situatie te kijken. Zo komt alles aan bod in deze relatiecoaching.

De relatie-coaching focust zich op de belangrijke zaken van de relatieproblemen. Het spelen van rechtbank valt hier niet onder. Wij zien jullie als één geheel, waarbij de een vanuit een automatisme reageert op de ander. Hierbij gaan wij jullie helpen met het doorbreken van blokkades. Ik kies hierbij geen partij en fungeer niet als rechtbank. Elke partij geeft aan hoe diegene denkt, waarom die zo denkt en wat diegene daar mee denkt te bereiken. De ander zal hier ook zijn zegje over doen. Zo wordt de situatie duidelijk en wordt vanuit dit punt gewerkt naar de toekomst. Het herkennen en doorbreken hiervan, de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen aandeel in de communicatie en naar elkaar opnieuw leren kijken en luisteren brengt inzicht, ruimte en keuzemogelijkheden. Dit is wat relatiecoaching voor jou doet. Zo haalt relatiecoaching het beste in jou naar voren, voor nu en voor in de toekomst. Haal met dit traject het beste in jezelf naar boven en laat jouw relatieproblemen tot het verleden behoren!

Ben je benieuwd wat relatiecoaching voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met mij op!

I'll show you how

O

Over mij

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Lees hier meer over mij en mijn werkwijze.

T

Testimonials

Wat mijn cliënten over mij zeggen? Je leest het hier.

C

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem contact met me op.